Buitenboel

Camping

Onze minicamping is zeer rustig en landelijk gelegen, net buiten het dorpje Holthees. Achter de minicamping bevinden zich de akkers en kijkt u uit over aardappels of mais, net wat de boeren dit jaar willen oogsten.

Camping2

Op onze minicamping kunt u terecht met uw caravan, camper of (trekkers)tent. Uw auto kunt u na het afkoppelen parkeren op de hiervoor geschikte parkeerplaats naast het kampeerterrein.

camping5

Wij beschikken over een nette sanitairunit met vier toiletten, twee douches en wastafels voor heren en twee douches en wastafels voor dames. Buiten bevindt zich een overdekte afwasplaats en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Buitenboel heeft bij de kantine en het terras een groot speelveld en diverse (overdekte) spelvoorzieningen.

speeltuin2

speeltuin1

In de kantine met het gezellige terras kunt u terecht voor een klein hapje en een drankje. Daarnaast is het mogelijk om verse broodjes te bestellen voor het ontbijt.
In overleg is het mogelijk gebruik te maken van wasmachine, droger of diepvriezer.

Camping1

Daarnaast is het mogelijk om te verblijven in onze Rapido. Een originele klapcaravan uit het einde van de jaren zestig, compleet met teakhouten klapkastjes en oranje gebloemde gordijnen. Onze Rapido beschikt over vier slaapplaatsen en is te huur vanaf 1 nacht. Ideaal dus voor de (Pieterpad)wandelaars! Verblijft u in de Rapido dan kunt u gebruik maken van de sanitairunit op de minicamping.

Camping3

Of kom lekker met vakantie! Onze ruime Adria is te huur per week en heeft vier slaapplaatsen in twee af te scheiden ruimtes. Kijk voor de voordelige mogelijkheden op de prijzen pagina.

Camping4


* Buitenboel heeft de beschikking over twee fietsen die u als gast voor slechts 7,50 euro per dag kunt huren