Buitenboel

Finse Kota’s

Kotas Buiten 1

Onze Finse Kota’s de Vallmo (klaproos), de Klint (korenbloem) en de Klover (klaver) staan voor u klaar! Alledrie zijn ze ingericht als comfortabel vakantieverblijf voor vier personen en zeer compleet, voorzien van alle gemak en centrale verwarming. Er is een slaapkamer met tweepersoons boxspring ( en een aangrenzende badkamer met wastafel, toilet en douche. In de tussenkamer bevinden zich 2 éénpersoons bedden (60 cm. breed, 2 m. lang). Iedere kota beschikt over een eigen keuken en privéterras met hottub.

Kotas Binnen

In de Klover en de Klint komt u binnen in een knusse zitkamer met gerieflijke meubels en een kleine complete keuken met spoelbak, magnetron, kooktoestel, ijskast, waterkoker, koffiezetapparaat en allerhande kookgerei, servies en bestek.

In de Vallmo komt u binnen in een typisch Finse vuurhut met in het midden een grote stookplaats waarop u – ook in de winter! – kunt BBQ-en. Tevens is er een kleine keuken.
Elke Kota beschikt over een gezellig privéterras met tuintafel en stoelen. Vanuit uw slaapkamer stapt u zo in uw eigen Hot-tub.

Tevens is er een beschutte gezamenlijke tuin met gezellige zitjes en een centrale vuurplaats.

De Kota’s zijn afzonderlijk of alledrie tegelijk te huur, voor een weekend, midweek of week. Vraag naar de mogelijkheden!

Bed & Breakfast in een luxe kota
Bij beschikbaarheid verhuren wij onze kota’s ook in arrangement voor 2 nachten. Heerlijk en luxueus relaxen in een knusse kota. Laat u als B&B gast verwennen met een uitgebreid ontbijt en heerlijk diner en kom helemaal bij in uw eigen hottub.

Reserveer nu!

Kotas Buiten 2

De Kota’s uit Finland zijn geleverd door de firma Beku ~ www.beku-loghomes.nl