Buitenboel

Groepen

Met de groep naar Buitenboel!
Bij Buitenboel hebben we diverse mogelijkheden voor groepen. Als vanouds in de boerderij, eventueel aangevuld met een of meerdere kota’s. Zie voor meer informatie hieronder. Óf  vanaf september 2019 in onze Buitenboel Express.

Groepen

Met vrienden of familie, of misschien wel met collega’s lekker een weekendje of een weekje weg… Voor groepen van 10 tot 30 personen.
De afgelopen jaren hebben we al vele grote en kleine groepen te logeren gehad, en met succes!

Groepen Buiten1

Voor groepen tot tien personen bieden wij graag onze sfeervolle boerderijkamers. We hebben twee tweepersoonskamers met eigen badkamer en toilet. En dan is er de bijzondere familiekamer, met drie ruime bedstedes en de opgang naar de zolder met vide. Op deze kamer zijn ook twee gescheiden toiletten en een grotere badkamer met duodouche en twee wastafels aanwezig. Beneden vindt u de sfeervolle zitkamer met lange eettafels, huisbar en zithoek. Ook een kinderhoekje is aanwezig, met spelletjes en speelgoed. In de volledig ingerichte boerenkeuken vindt u alles om zelf een maaltijd voor uw groep te bereiden. Ook zijn er mogelijkheden voor een compleet verzorgd ontbijt of diner.  Bekijk op onze pagina de Oude Kippenschuur de mogelijkheden of vraag naar de mogelijkheden bij uw reservering.

In de privétuin zijn voldoende zitplaatsen, een grote BBQ, 8-persoons hottub en sauna.

Voor groepen tot 26 personen doen we er gewoon één of meer van onze Finse Kota’s bij voor de extra slaapplaatsen.

En voor groepen van 30 personen of nog meer bieden wij er graag campingplaatsen bij aan.

Groepen Binnen

Op ons terrein is o.a. een trampoline, een skelter en een groot speelveld met verschillende (overdekte) speeltoestellen voorhanden. Natuurlijk zijn de kinderen welkom om mee te helpen met het voeren en verzorgen van de dieren bij Buitenboel. De ezels en de kippen vinden het ook geen probleem u van uw oude brood of groente-afval te verlossen!

speeltuin3

Ruimte om gezamenlijk lekker te eten of relaxen is er in de boerderij en de privétuin bij de boerderij, waar ook de grote BBQ, hottub en sauna staan.

Groepen Buiten2

Extra’s

Om het u als groep nog gemakkelijker te maken bieden we met veel plezier diverse extra mogelijkheden.
– Bourgondisch genieten (met de hele groep smullen van hele gebraden kippen uit de oven op bourgondisch gedekte tafels)
– Complete BBQ (geen afwas!)
– Een uitgebreid verwenontbijt voor de hele groep
– Een vat bier voor uw huisbar (zelf tappen)
– Een wandeling met gids door de prachtige omgeving van Buitenboel

* Zie ook onze prijzenpagina voor een totaal overzicht van ons aanbod. Of bel of mail vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van onze boerderij, eventueel aangevuld met Finse Kota’s en Reserveer per mail!