Buitenboel

De Boerderijkamers

Gezellig verblijven bij Buitenboel!
Bij Buitenboel verhuren we boerderijkamers, Finse kota’s en campingplaatsen. We hebben dan ook diverse mogelijkheden voor een gezellig en ontspannen verblijf. In de boerderij bieden we twee tweepersoonskamers aan en een familiekamer voor 6 personen. Daarnaast hebben we drie vierpersoons Finse Kota’s beschikbaar en twee gezellig ingerichte caravans of campingplaatsen.  Vanaf september 2019 behoort ook onze Buitenboel Express tot de mogelijkheden!

Groepen

Groepen Buiten1

In de Buitenboel boerderij verblijft u in sfeervolle boerderijkamers. We hebben twee tweepersoonskamers met eigen badkamer en toilet. En dan is er de bijzondere familiekamer, met drie ruime bedstedes en de opgang naar de zolder met vide. Op deze kamer zijn ook twee gescheiden toiletten en een grotere badkamer met duodouche en twee wastafels aanwezig. Beneden vindt u de sfeervolle gezamenlijke zitkamer met lange eettafels, huisbar en zithoek. Ook een kinderhoekje is aanwezig, met spelletjes en speelgoed. In de volledig ingerichte boerenkeuken vindt u alles om zelf een maaltijd te bereiden. Ook zijn er mogelijkheden voor een compleet verzorgd ontbijt of diner.  Bekijk op onze pagina de Oude Kippenschuur de mogelijkheden of vraag naar de mogelijkheden bij uw reservering.

In de tuin bij de boerderij zijn gezellige zitplaatsen, een grote BBQ, 8-persoons hottub en sauna.

Groepen Binnen

Op ons terrein is o.a. een trampoline, een skelter en een groot speelveld met verschillende (overdekte) speeltoestellen voorhanden. Natuurlijk zijn de kinderen welkom om mee te helpen met het voeren en verzorgen van de dieren bij Buitenboel. De ezels en de kippen vinden het ook geen probleem u van uw oude brood of groente-afval te verlossen!

speeltuin3

Ruimte om lekker te eten of relaxen is er in de boerderij en de tuin bij de boerderij, waar ook de grote BBQ, hottub en sauna staan.

Groepen Buiten2

Extra’s

Om het u nog gemakkelijker te maken bieden we met veel plezier diverse extra mogelijkheden.
– Bourgondisch genieten (smullen van hele gebraden kippen uit de oven op bourgondisch gedekte tafels)
– Complete BBQ (geen afwas!)
– Een uitgebreid verwenontbijt
– Een wandeling met gids door de prachtige omgeving van Buitenboel

* Zie ook onze prijzenpagina voor een totaal overzicht van ons aanbod. Of bel of mail vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van onze boerderij en Finse Kota’s en Reserveer per mail!