Buitenboel

Camping

* Let op: i.v.m. de Corona maatregelen is ons camping sanitair gesloten

Onze minicamping is zeer rustig en landelijk gelegen, net buiten het dorpje Holthees. Achter de minicamping bevinden zich de akkers en kijkt u uit over aardappels of mais, net wat de boeren dit jaar willen oogsten.

Camping2

Op onze minicamping kunt u terecht met uw caravan, camper of (trekkers)tent. Uw auto kunt u na het afkoppelen parkeren op de hiervoor geschikte parkeerplaats naast het kampeerterrein.

camping5

Wij beschikken over een nette sanitairunit met vier toiletten, twee douches en wastafels voor heren en twee douches en wastafels voor dames. Buiten bevindt zich een overdekte afwasplaats en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Buitenboel heeft bij de “oude kippenschuur” en het terras een groot speelveld en diverse (overdekte) spelvoorzieningen. * I.v.m reorganisatie (ingang januari 2019) is onze Oude Kippenschuur met terras niet meer dagelijks geopend. De speelvoorzieningen zijn voor onze gasten wel alle dagen toegankelijk.
Het is mogelijk om verse broodjes, een compleet ontbijt of diner bij ons te bespreken, zie voor meer informatie de pagina De Oude Kippenschuur.

speeltuin2

speeltuin1

In overleg is het mogelijk gebruik te maken van wasmachine, droger of diepvriezer.

Mocht u zelf geen beschikking hebben over een kampeermiddel dan is het mogelijk om onze ruime Adria met gezellige tuinserre of onze stacaravan de Weemoed te huren.  Klik hier voor meer informatie en foto’s!

Camping1

Camping3