Buitenboel

Camping

Onze minicamping is zeer rustig en landelijk gelegen, net buiten het dorpje Holthees. Achter de minicamping bevinden zich de akkers en kijkt u uit over aardappels of mais, net wat de boeren dit jaar willen oogsten.

Camping2

Op onze minicamping kunt u terecht met uw caravan, camper of (trekkers)tent. Uw auto kunt u na het afkoppelen parkeren op de hiervoor geschikte parkeerplaats naast het kampeerterrein.

camping5

Wij beschikken over een nette sanitairunit met vier toiletten, twee douches en wastafels voor heren en twee douches en wastafels voor dames. Buiten bevindt zich een overdekte afwasplaats en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Buitenboel heeft bij de “oude kippenschuur” en het terras een groot speelveld en diverse (overdekte) spelvoorzieningen.

speeltuin2

speeltuin1

In “de oude kippenschuur” met het gezellige terras kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast is het mogelijk om verse broodjes te bestellen voor het ontbijt.
In overleg is het mogelijk gebruik te maken van wasmachine, droger of diepvriezer.

Mocht u zelf geen beschikking hebben over een kampeermiddel dan is het mogelijk om onze ruime Adria met gezellige tuinserre te huren. De Adria heeft vier slaapplaatsen in twee af te scheiden ruimtes. Klik hier voor meer informatie en foto’s!

Camping1

Camping3