Buitenboel

De Oude Kippenschuur

Sinds het voorjaar van 2015 is onze professionele keuken geïnstalleerd en hebben we de oude kippenschuur verbouwd tot een gezellig restaurant met zonnig en overdekt terras.  In verband met reorganisatie (ingang januari 2019) is onze Oude Kippenschuur niet meer dagelijks geopend.

Onderstaand onze huidige mogelijkheden voor uw ontbijt en/of diner. We bezorgen uw bestelling in uw accommodatie, op de afgesproken tijd (vooraf reserveren).
We gebruiken alleen de beste verse ingrediënten! Zoals verse producten uit onze eigen moestuin of boomgaard indien aanwezig, en/of biologische versproducten uit onze regio. Aangevuld met de beste geïmporteerde specialiteiten zoals Cazzetta olijfolie.

Heerlijk verwenontbijt met o.a. warme croissantjes en verse scharreleitjes € 10,- pp
Plateservice Italiaans € 15,- pp*
Rundercarpaccio met geurige pasta Aglio Olio, parmesaan, ruccola
* Voor de vegetarische gast bovenstaande zonder carpaccio met extra kaas en truffelolie.
Plateservice Mexicaans € 15,- pp
Kruidige Mexicaanse ovenschotel (niet pittig) met groenten, kaas en rundvlees, een maiskolfje en verse salade .
Plateservice Tapas € 15,- pp € 27,50 voor twee personen
Groot bord met diverse lekkernijen om te picken en te dippen, met o.a. Spaanse vleeswaren, Frans Kaasje, olijven, Hollandse scharrelei salade, crackertjes en stokbrood.
– Wijnkaraf rood, wit of rosé halve liter € 7,50
– Kindermenu € 8,50
Frietjes, met snackspies en appelmoes
– Vraag ook naar de dagaanbieding
Heeft u bij uw reservering voor de accommodatie nog niet doorgegeven in uw accommodatie te willen dineren dan kunt u altijd vragen naar een mogelijke dagaanbieding!
Voor groepen (vanaf 8 personen) is het mogelijk om ons Bourgondisch arrangement te bespreken: Grandiose gebraden kippen uit de oven met salade, versgebakken brood en huisgemaakte knoflooksaus voor slechts € 15,- pp
Of kies voor een heerlijke verzorgde BBQ (wij werken hiervoor samen met A tot Z BBQ.)
– Voor onze campinggasten
Verblijft u bij ons op de camping, dan is het mogelijk versgebakken broodjes te bestellen (vandaag bestellen is morgen afhalen in de kippenschuur), uiteraard behoren ook het ontbijt en de plateservice tot de mogelijkheden.
– Voor onderweg
Verzorgde picknicklunch € 13,50 p.p.

Reserveer nu per mail!

*In het hoogseizoen organiseren we bij gelegenheid gezellige aanschuiftafels in onze Oude Kippenschuur. Kijk hieronder mee voor een sfeerimpressie van de Oude Kippenschuur en het terras.
*Voor een verjaardagsidee of andere leuke ideeën kunt u contact opnemen per mail of telefoon.

Dineren Buiten2

Dineren Binnen

Voor onderweg reserveert u onze lekkere picknicklunch!

Picknicken