Buitenboel

5 jarig bestaan!

Op 1 december 2018 bestaat Buitenboel 5 jaar!

Om dit te vieren hebben we een speciaal verjaardag arrangement bedacht. En omdat bij een verjaardag ook cadeautjes horen mag er in de maand december bovenop deze mooie aanbieding ook nog één persoon extra, gratis mee komen. De aanbieding geldt op weekdagen en loopt gedurende heel 2019, ons lustrumjaar, door.

Verjaardag arrangement 6 tot 10 personen
Met zijn allen lekker uit eten in de oude kippenschuur, daarna buiten met elkaar in de hottub naar de sterren kijken en niemand hoeft naar huis te rijden, want je slaapt heerlijk met zijn allen in de bedstee.

De volgende morgen geniet je met elkaar van een heerlijk verwenontbijt, waarna het gewone leven weer zijn gangetje neemt. Met voor de jarige niet de kater van een boel opruimen en afwassen.

Kosten: € 59,- pp

Inbegrepen: Opgemaakte bedden, Badhanddoeken, Badjassen, verrassingsdiner, verwenontbijt, onbeperkt koffie en thee in de boerderij, Gebruik van de hottub en stookhout.

*niet inclusief: dranken

Hoe ziet uw avondje uit er uit?
U wordt verwacht in de boerderij tussen 18.00 en 19.00 uur, daar ontvangt u een welkomstdrankje en als iedereen er is het diner. Aansluitend kunt u van de hottub gebruik maken, die voor u klaar staat in de privétuin bij de boerderij. Omkleden kan in uw eigen kamer, waar ook een badjas voor u hangt. U hoeft dus niets mee te nemen, behalve uw zwemkleding. Na het bad wacht uw bedstee en de volgende morgen staat het ontbijt weer klaar!