Buitenboel

Buitenboel Express

Nieuw bij Buitenboel, gereed in september 2019 en nu al boekbaar!

We hebben nog geen foto’s van de accommodatie zelf, maar zijn druk aan het werk om onze nieuwste bijzondere groepsaccommodatie voor max. 20 personen te verwezenlijken.

Op ons eigen gezellige Buitenboel terrein achter de Finse kota’s bouwen we de sfeervolle slaaptrein op. Deze zal bestaan uit twee familie-wagons en twee wagons met stapelbedden.

De familiewagons bevatten elk twee tweepersoonsbedden (1.40-2.00 mtr), een treinzit met opbergbanken, en een toilet.

De andere twee wagons bevatten elk drie stapelbedden (0.90-2.00 mtr) een toilet en 6 zitplaatsen.

De wagons worden comfortabel ingericht met kwaliteitsbedden, verlichting, verwarming en stopcontacten voor de broodnodige telefoonvoeding. Er is ook wifi in de slaaptrein aanwezig en op het ‘perron’ staan gezellige picknickbanken.

De bedden zijn opgedekt met moltons en onderlakens. Kussens en dekbedden, lakens en handdoeken breng je zelf mee!

Om de hoek van het ‘perron’ staat de gezellige oude kippenschuur, welke volledig tot jullie privébeschikking staat als groepsverblijf.  Je kan er comfortabel douchen en onder de overkapping of binnen bij de houtkachel chillen, eten, een spelletje doen of tv kijken. Foto’s verschijnen z.s.m. na de reorganisatie.

Je kan er zelf koken in de complete keuken met afwasmachine, maar een bestelling bij Buitenboel is ook mogelijk.

Natuurlijk zijn de gezamenlijke deels overdekte speeltuin en de dieren er ook voor jullie groep. Klik door op onze website om een indruk te krijgen van de verschillende voorzieningen van Buitenboel!

Wie durft voordat de foto’s er zijn? 

Kosten: € 1250,-
Aankomst vrijdag 15.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur.
Max. 20 personen, inclusief schoonmaakkosten, inclusief elektra en water en alle andere kosten behalve de toeristenbelasting van € 1,15 p.p. per nacht.

Check hieronder de beschikbaarheid en Reserveer per mail!