Buitenboel Express

Op ons eigen gezellige Buitenboel terrein achter de Finse kota’s hebben we de sfeervolle slaaptrein opgebouwd waar we per treinwagon 4 personen kunnen plaatsen.

De buitenste wagons zijn beiden voorzien van slaapgelegenheid voor max 4 personen bestaande uit 2x een twee persoons bed, eigen toilet, kleine zit, buiten een hangmat en picknick tafel met zitgelegenheid. Douchen kan dan in het douchegebouw van de camping, deze bevind zich vlakbij de wagons.

De twee tussenliggende wagons zijn voorzien van slaapgelegenheid voor max 4 personen bestaande uit 1 stapelbed en 2 enkele bedden, eigen toilet, kleine zit en picknicktafel buiten. Douchen kan dan in het douchegebouw van de camping, deze bevond zich vlakbij de wagons. Deze wagons zijn o.a. uitermate geschikt voor mensen die bijvoorbeeld het Pieterpad bewandelen en 1 nachtje willen komen logeren. 

De wagons zijn comfortabel en knus ingericht, verlichting en stopcontacten voor de broodnodige telefoonvoeding. Er is ook wifi in de slaaptrein aanwezig en op het ‘perron’ staan gezellige picknickbanken.

Daarnaast zijn er ook diverse (overdekte) speeltoestellen voor al onze gasten ter beschikking.

Klik door op onze website om een indruk te krijgen van de verschillende voorzieningen van Buitenboel BijOns4!

Voor een vakantieverblijf:
De bedden zijn voorzien van bedlinnen en opgemaakt bij aankomst. Handdoeken breng je zelf mee of zijn te huur per pakket (1 grote en 1 kleine handdoek) voor € 3,50

Om de hoek van het ‘perron’ staat onze gezellige Brasserie met knus overdekt terras waar je een hapje en drankje kunt nuttigen ( tijdens de school zomervakanties) . Tevens liggen er binnen in de Brasserie spelletjes en leesboeken die je kunt lenen tijdens je verblijf. Om de hoek van de Brasserie bevindt zich het sanitair-gebouw waar je kunt douchen. 

 

%d bloggers liken dit: