Buitenboel Bijons4

Buitenboel Express

Op ons eigen gezellige Buitenboel terrein achter de Finse kota’s hebben we de sfeervolle slaaptrein opgebouwd waar we per treinwagon 4 personen kunnen plaatsen.

De buitenste wagons (uitgebreide versie) zijn beiden voorzien van slaapgelegenheid voor max 4 personen ,eigen toilet, kleine zit, kleine koelkast, buiten een hangmat, kleine kookgelegenheid en picknick tafel met zitgelegenheid. Douchen kan dan in het douchegebouw van de camping, deze bevind zich vlakbij de wagons.

De twee tussenliggende wagons (basis versie) zijn voorzien van slaapgelegenheid voor max 4 personen , eigen toilet, kleine zit en picknicktafel buiten. Douchen kan dan in het douchegebouw van de camping, deze bevond zich vlakbij de wagons. Deze wagons zijn o.a. uitermate geschikt voor mensen die bijvoorbeeld het Pieterpad bewandelen en 1 nachtje willen komen logeren. 

De andere twee wagons bevatten elk 1 stapelbed en 2 enkele bedden (0.90-2.00 mtr) die naast elkaar staan en een toilet.

De wagons zijn comfortabel en knus ingericht met kwaliteitsbedden, verlichting en stopcontacten voor de broodnodige telefoonvoeding. Er is ook wifi in de slaaptrein aanwezig en op het ‘perron’ staan gezellige picknickbanken.

Daarnaast zijn er ook diverse (overdekte) speeltoestellen voor al onze gasten ter beschikking.

Klik door op onze website om een indruk te krijgen van de verschillende voorzieningen van Buitenboel!

Voor een vakantieverblijf:
De bedden zijn voorzien van bedlinnen en opgemaakt bij aankomst. Handdoeken breng je zelf mee of zijn te huur per pakket (2 grote en 2 kleine handdoeken) voor € 3,50

Om de hoek van het ‘perron’ staat onze gezellige Brasserie met knus overdekt terras waar je een hapje en drankje kunt nuttigen. Tevens liggen er binnen in de Brasserie spelletjes en leesboeken die je kunt lenen tijdens je verblijf. Om de hoek van de Brasserie bevindt zich het sanitair-gebouw waar je kunt douchen. 

 

%d bloggers liken dit: