Buitenboel Bijons4

De Boerderij

Onze gezellige boerderijkamers zijn in zijn geheel of afzonderlijk te boeken vanaf 2 nachten in het laagseizoen en 3 nachten in het hoogseizoen.

De Boerderijkamers beschikken elk over een eigen badkamer met douche en toilet. We hebben twee tweepersoonskamers met eigen badkamer en toilet. En dan is er de bijzondere familiekamer, met drie ruime bedstedes Op deze kamer zijn ook twee gescheiden toiletten en een grotere badkamer met duo-douche en twee wastafels aanwezig. Beneden vindt u de sfeervolle gezamenlijke zitkamer met lange eettafels, huisbar, zithoek en 2 toiletten. In de volledig ingerichte luxe boerenkeuken vindt u alles om zelf een maaltijd te bereiden.

Als B&B gast in onze boerderijkamers bent u welkom om gebruik te maken van de gezamenlijke zitkamer. Ook zijn onze gasten welkom een lekker kopje koffie of thee te zetten in de boerenkeuken.

In de tuin bij de boerderij zijn zitplaatsen, een grote BBQ, 8-persoons hottub en sauna.
Vanuit de tuin bij de boerderij kijkt u zo op ons grote speelveld met verschillende (overdekte) speeltoestellen.

Extra mogelijkheden:

Bij 10 personen is het mogelijk om een all-in-one eetpakket bij ons af te nemen tijdens een weekendverblijf. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: