Finse Kota’s

Onze Finse Kota’s staan voor u klaar! Alle drie zijn ze ingericht als comfortabel vakantieverblijf voor vier personen, zeer compleet en voorzien van alle gemak en centrale verwarming. Er is een slaapkamer met tweepersoons box spring en een aangrenzende badkamer met wastafel, toilet en douche. In de tussenkamer bevinden zich 2 één persoons bedden (60 cm. breed, 2 m. lang). Iedere kota beschikt over een eigen keuken en privéterras met hottub.

We hebben 2 kota’s waarbij u binnen komt in een knusse zitkamer met gerieflijke meubels en een kleine complete keuken met spoelbak, magnetron, fornuis, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en allerhande kookgerei, servies en bestek.

In de 3e kota komt u binnen in een typisch Finse vuurhut met in het midden een grote stookplaats waarop u ook in de winter kunt BBQ-en. Tevens is er een kleine keuken.
Elke Kota beschikt over een gezellig privéterras met tuintafel en stoelen. Vanuit uw slaapkamer stapt u zo in uw eigen Hot-tub.
 
Voor een vakantieverblijf:
De bedden zijn voorzien van bedlinnen en opgemaakt bij aankomst. Handdoeken breng je zelf mee of zijn te huur per pakket (1 grote en 1 kleine handdoek) voor € 3,50
 

De Kota’s uit Finland zijn geleverd door de firma Beku ~ www.beku-loghomes.nl

%d bloggers liken dit: