Buitenboel Bijons4

Finse Kota’s

Kotas Buiten 1

Onze Finse Kota’s de Vallmo (klaproos), de Klint (korenbloem) en de Klover (klaver) staan voor u klaar! Alledrie zijn ze ingericht als comfortabel vakantieverblijf voor vier personen en zeer compleet, voorzien van alle gemak en centrale verwarming. Er is een slaapkamer met tweepersoons boxspring ( en een aangrenzende badkamer met wastafel, toilet en douche. In de tussenkamer bevinden zich 2 éénpersoons bedden (60 cm. breed, 2 m. lang). Iedere kota beschikt over een eigen keuken en privéterras met hottub.

Kotas Binnen

In de Klover en de Klint komt u binnen in een knusse zitkamer met gerieflijke meubels en een kleine complete keuken met spoelbak, magnetron, kooktoestel, ijskast, waterkoker, koffiezetapparaat en allerhande kookgerei, servies en bestek.

In de Vallmo komt u binnen in een typisch Finse vuurhut met in het midden een grote stookplaats waarop u – ook in de winter! – kunt BBQ-en. Tevens is er een kleine keuken.
Elke Kota beschikt over een gezellig privéterras met tuintafel en stoelen. Vanuit uw slaapkamer stapt u zo in uw eigen Hot-tub.

Tevens is er een beschutte gezamenlijke tuin met gezellige zitjes en een centrale vuurplaats.

De Kota’s zijn te huur, voor een weekend, midweek of week.

Kotas Buiten 2

De Kota’s uit Finland zijn geleverd door de firma Beku ~ www.beku-loghomes.nl

%d bloggers liken dit: